Foglalás / Ajánlatkérés

Házirend

Kérjük, hogy  a házunk  rendjének megőrzése érdekében a következőket vegyék figyelembe és a lehetőségekhez mérten tartsák be.

  • Egynapi szállásdíj a szoba használatára 14.00 órától másnap 10.00 óráig jogosítja a vendéget.
  • Az elutazási szándékot 09.00 óráig kérjük a recepción bejelenteni. Ennek elmaradása esetén, vagy ha a szoba átadása 10.00 óráig nem történik meg, további egy napi szobaárat számíthatunk fel.
  • Nem rendeltetésszerű használat ill. gondatlanságból eredő károkért vendégeinket kártérítésre kötelezzük.

Kérjük vendégeinket, hogy a motel rendjét, nyugalmát őrizzék meg.

  • Ideiglenes távozáskor, valamint elutazáskor a szobakulcsot kérjük leadni!
  • Készpénzért, értékpapírokért a motel csak akkor tartozik felelősséggel, ha azokat a vendég értékmegőrzőben helyezte el. Az értékmegőrző használata díjtalan.
  • Hosszabb itt-tartózkodás esetén a motel jogosult 7 naponként a számla kiegyenlítését kérni.
  • Vendégeink a szobát csak rendeltetésszerűen vehetik igénybe és ott - villanyborotva, hajszárító kivételével - csak a motel tulajdonát képező elektromos készülékeket használhatják. Gyúlékony vagy szennyező anyagot a szobában tartani, ott tüzet okozó tevékenységet folytatni (ágyban dohányozni, égő cigarettát, gyufát eldobni, hősugárzót, merülőforralót, rezsót, kávéfőzőt használni) szigorúan TILOS !

WIFI Internet a motel egész területén jelszóval működik.

Motelunk teljes területe nem dohányzó. A bejárat mellett megengedett a dohányzás, az 1999. évi XLII. törvény 2 §-nak eleget téve.

Felhívjuk vendégeink szíves figyelmét, hogy amennyiben mégis a szobában dohányzik, 50.000 Ft büntetési díjat vagyunk kénytelenek felszámolni.

 

Online foglalás / ajánlatkérés

 

Vissza Fel